Qui som?

Manresanet.cat, és una xarxa formada per laics i jesuïtes que treballen a Catalunya tot sentint-se membres d’una mateix missió, la del seguiment de Jesucrist en la construcció del Regne de Déu, en les diferents tasques que realitzen (socials, pastorals, educatives, d’investigació, professionals…) i en els diferents llocs on les realitzen (col·legis, centres socials, universitats, parròquies, equips de matrimonis,…).

L’objectiu és anar construint una xarxa que ens possibiliti, a jesuïtes i laics, de sentir-nos i saber-nos cos en missió comuna; fer realitat i celebrar que en aquesta xarxa som molts els que volem fer present el Crist en la nostra vida amb l’estil i la manera de fer de la Companyia, en sintonia amb la tradició ignasiana.

Som un grup de persones diverses i heterogènies, però darrera aquesta diversitat hi ha una unitat i comunió de fons. I ens sentim moguts a reconèixer-la. Volem ajudar-nos els uns als altres, sumant esforços i constituint-nos en xarxa apostòlica per la missió.

Com anem construint aquesta xarxa?. La comunicació virtual mitjançant aquest web és fonamental. Però també oferim als membres de la xarxa que ho desitgin algunes trobades presencials –celebratives, formatives i d’intercanvi d’experiències– al llarg de cada any.

I per què aquest nom de Manresanet.cat? Perquè a Manresa, lloc d’arrel i de tradició ignasiana per excel·lència, és on vàrem fer l’acte  inaugural de la xarxa (“net”).

Som, doncs, i caminem cercant. Ja estem en marxa. Fa temps que laics i jesuïtes, de mil maneres diferents i a molts diferents llocs, caminem col·laborant junts en la missió de Crist. Ara volem “enxarxar-nos” més i millor.

Vine amb nosaltres. Adhereix-te a la xarxa.

Per a qualsevol pregunta o informació, et pots adreçar a Carles Marcet sj (cmarcet@jesuites.net)